Gesjiedenis

Het Carnavalsseizoen, dat op de 11e november begint en t/m carnavalsdinsdag 12 uur 's nachts duurt, wordt ook wel "het vijfde jaargetijde genoemd", want de echte carnavallisten zijn gedurende die periode als het ware in een andere stemming, die de donkere, regenachtige en koude dagen wat opfleurt.

Noa de oorprong

Wiel Knipa 1921 - 2002

De op 19 juni 2002 overleden bekende Heerlenaar Wiel Knipa schreef liedjes over zijn stad die, zeker in deze carnavalstijd, nog steeds door veel Heerlenaren gezongen worden en die deze Heerlenaren dan trots op hun stad laten zijn. Wiel Knipa, in het verleden zelfs een landelijk bekende artiest, was met zijn liedjes een grote vertegenwoordiger van onze stad: ďWenn inne get va HeeŽle zeet, jong dŽe kunt aa mich!

Vasteloavend Kalender


Links

C.V. De WinkbŁlle
De Blauw Sjuut
Paul & Leo
Herbergh Bijsmans
ITC groep
Mazon
Ruijters Makelaardij


Noa šngere wiechtige links

Sfeer foto's


Vasteloavend en šngere jekke kiekjes ving ze heij op osse hoespagina. Veur noa het fotobook te goan click da heij op het Fotobook, de letste foto vingst ze in ůs archief.

gepost durch d'r Patrick Noa foto's 17-10-2007


Tietchwinnaar twiedoezendacht

Het druk bezochte eiertietschen kapioenschappen in cafe Teerling is Sanne Valkenburg tietchkapioen 2008 geworden. Het was een zwaar bevochte finale, waarbij een menig pilsje langs kwam om de spanning weg te nemen.

gepost durch d'r Patrick Cafť Teerling 20-04-2008


Buutkapioenschappen 2009

Zes buuttereedners strijden op vrijdag 9 januari om het Groot Limburgs Buuttekampioenschap. Dat is woensdag bekendgemaakt in Geleen na afloop van de derde en laatste voorronde van het buuttekampioenschap 2009.

gepost durch d'r Patrick Noa buutkapioenschappen 24-11-2008


Sjtapgaste i HeŽlensje optocht


gepost durch d'r Patrick Noa You Tube 06-01-2008